На стремительно развивающемся китайском автомобильном рынке в последнее время популяризировались так называемые «чемпионские модели». Различные автопроизводители уже выпустили свои транспортные средства, поддерживая эту тенденцию, и конгломерат Geely не является исключением. Недавно именно эта корпорация презентовала высококачественный седан Binrui Cool Champion Edition, который может похвастаться стильным и привлекательным внешним видом, достойными компонентами под капотом и низкой ценой. 

Якщо ви хочете придбати нову електричну машину від однієї зі знаменитих китайських корпорацій, то ви можете зробити це в Україні в магазині E-motors.com.ua, який пропонує своїм клієнтам найкращі екологічно безпечні транспортні засоби за найнижчими цінами.

Тенденція випускати автомобілі Champion Edition, мабуть, зародилася в компанії BYD, яка вміло наголошувала на статусі власних електромобілів як бестселерів у всьому Китаї, через що і з'явилася подібна назва. Так як Geely є вагомим представником на китайському ринку електрокарів, вони вирішили не відставати від конкурентів і презентували свою новинку. Незалежно від того, що стоїть за найменуванням, Binrui Cool Champion Edition заслуговує на окрему увагу як якісний автомобіль відомого бренду.

У плані дизайну Binrui відрізняється від свого попередника унікальними деталями оформлення. Найбільш помітною зміною є збільшення решітки радіатора з вертикальними хромованими планками, яка додає авто вишуканості. Крім того, було змінено передній бампер: на місці колись помітного повітрозабірника у формі овалу з'явився більш витончений трапецієподібний. Крім незначних видозмін, Geely також розширила палітру кольорів машин. Тепер новинку можна попередньо замовити в яскраво-синьому забарвленні екстер'єру та строгому чіткому кольоровому забарвленні. Незважаючи на оновлення інтер'єру, виробник зберіг більшість елементів дизайну оригінального Binrui Cool. Зсередини машина може похвалитися двома екранами на 10,25 та 12,3 дюймів відповідно. Один з них забезпечує інформаційну та розважальну систему, інший за замовчуванням застосовуватиметься як приладова панель.

Корпорація Geely зосередилася не лише на покращенні якості керування, але й на підвищенні загального рівня комфорту та розкоші в транспортному засобі. У седані використані першокласна оббивка, вишукані та екологічно нешкідливі матеріали та унікальна звукоізоляція, що забезпечує більш тиху та комфортну їзду. Ці продумані деталі покращують загальну атмосферу у салоні.

Під капотом авто з приставкою Champion Edition зберігся силовий агрегат минулої моделі - чотирициліндровий мотор на 1,5 літра з турбонаддувом загальною потужністю в розмірі 181 кінської сили і моментом 290 Нм, що крутить, пов'язаний з трансмісією 7DCT. Незважаючи на те, що показники двигуна не є надмірно високими, вони є оптимальними для негабаритних седанів, яким є новинка. Варто згадати, що автомобіль може розганятися від 0 до 100 км/год всього за 7,1 секунди, що допоможе впевнено маневрувати на міських вулицях. Крім того, машина відрізняється вражаючою дальністю ходу: її витрата становить лише 5,9 літрів на 100 кілометрів за циклом WLTC.

Мабуть найцікавішим аспектом транспортного засобу від Geely є його приваблива ціна. Хоча офіційна презентація ще не відбулася, за чутками, початковий цінник складе близько 80 000 юанів, що дорівнює приблизно 11 200 доларів США. Така конкурентна вартість поставить Binrui Cool разом з іншими бюджетними компактними седанами. Доступність може стати переломним фактором для всього модельного ряду Geely, особливо з огляду на попередній спад показників Binrui Cool: з січня до червня було зафіксовано падіння продажів більш ніж на 80% порівняно з аналогічним періодом 2022 року.

Виробник заздалегідь розпланував широку маркетингову кампанію з просування Binrui Cool на різних платформах та засобах масової інформації. Компанія має намір використовувати популярність «Champion Edition», що зростає, підкреслюючи унікальні характеристики седана і його конкурентоспроможну ціну. Очікується, що стратегічний підхід Geely викличе значний інтерес та передчуття серед споживачів, що призведе до збільшення кількості відвідувачів салонів та попередніх замовлень.

Насамкінець слід зазначити, що модель Binrui Cool Champion Edition від Geely є привабливим представником ринку китайських якісних та бюджетних транспортних засобів. Завдяки оновленому дизайну, добре оснащеному салону та привабливій ціні авто здатне здивувати як поціновувачів та шанувальників компанії, так і просто небайдужих автолюбителів.

Після виходу Binrui Cool Champion Edition уся увага буде прикута до того, як цей оновлений седан вплине на продаж конгломерату Geely на ринку. Автомобільні ентузіасти та потенційні покупці з нетерпінням чекають на його появу, і ми уважно стежитимемо за розвитком новинки на ринку автомобілів Китайської Народної Республіки. Якщо автомобіль вам цікавий, або ви хочете купити собі будь-який інший електрокар, ви можете зробити це на сайті E-motors.com.ua. У E-motors найбільший асортимент електричних транспортних засобів по всій Україні, і тому тільки тут ви зможете знайти собі екологічно нешкідливе авто за найкращою ціною та характеристиками.